Månelampe – Natlampe til børn, vægdekoration

Hvad er lyskilden i lampen?

Mange mennesker er bekendt med at bruge lamper til at skabe stemning i deres hjem. Lamper kan bruges som natlys, som supplement til andre lyskilder i et rum, eller de kan være en integreret del af et temaområde (f.eks. “måne-” eller “stjerne”-belysning).

De kan også fungere som arbejdslys – f.eks. kan en køkkenlampe fungere som spotlight, når man laver mad, men bliver også en navigationshjælp, når man kommer tilbage fra et måltid.

Lamperne kan placeres direkte bag områder i huset, f.eks. hvor nogen måske sover. Vi fraråder dog dette, da direkte kontakt mellem lampen og huden er med til at forebygge øjenbesvær forårsaget af at stirre på skærme hele dagen lang.

Desuden bør man undgå enhver overdreven varme, som lampen genererer.

Hvorfor kaldes den for månelampen?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Dette er en antik lampe med en keramisk krukke som bund og indeholder et par kviste eller kunstige træer. Det, der gør denne lampe speciel, er dens arme/standere, der kan dreje rundt om deres akse.

Når du sætter batterier i den, bliver de opvarmet og forvandler disse stativer til roterende lamper. Farven på flammen varierer afhængigt af stativets form.

Den har også to små pærer indlejret indeni for at give den mere dimension og gøre den endnu lettere (og mindre synlig). Alt i alt er det et ret pænt og sjovt design!

——

Hvad hedder den igen?

Paragraf: Disse hængende glaskrukker er perfekte til opbevaring af smykker eller andre genstande. De ser rigtig flotte ud, når der kun er en enkelt genstand indeni.

Men hvis der er tre eller fire genstande, begynder det at blive rodet, og det er ikke særlig godt organiseret. Jeg vil anbefale at have mindst to genstande til at organisere i din krukke.

På den måde skal folk selv bestemme, hvad de vil se det næste. Hav også noget plads nedenunder, hvor de kan placere ekstra ting som sedler eller noter. På den måde kan du placere flere løse stykker papir sammen i stedet for at gøre dem spredt ud over hele krukken.

Jeg har bemærket, at når folk tager blomsterne ud af krukken, virker det altid som om, at de straks går tilbage til butikken og køber noget andet. For mig er det en slags tegn på en god gave; nogen går videre og køber hendes

Hvad oplyser den?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Der var engang en konge, som elskede mørke steder. Intet sollys fandt nogensinde vej ind i hans kongerige, fordi han beordrede, at alle vinduer skulle males sorte.

Han nøjedes ikke med at have vinduesruder, der ikke var lysgennemtrængende, men havde også gardiner i røde nuancer. Kort efter opfandt nogen glasperler dækket af rødt stof, som tjenerne kastede op, når de hver dag ankom til paladset.

Men på trods af hans bestræbelser på at blokere for det naturlige lys havde kongen stadig brug for at sove og arbejde. Så hver morgen før solopgang smuttede han ned ved siden af floden, der løb gennem midten af hans kongerige, og slappede af indtil daggry. Derefter kunne han begynde hele processen forfra igen.

I løbet af disse tidlige timer var der dog nogle mennesker, der efterhånden forlod deres huse. De ville finde det første tegn, der førte nordpå mod lyset. Og de ville spørge dem, der rejste langs denne vej, om en anden ting: “Fortæl os noget nyt! I må vide noget vidunderligt eller uventet.”

Og sådan gik historien, at ingen indså mere end én gang, hvor vigtigt det er at huske, hvad der ligger forude. Det forhindrer livet i at blive for kedeligt og kedeligt.

Derfor, uanset om du går alene eller er sent på den, så stop ikke næste gang for at læse et interessant digt eller se dig omkring og lægge mærke til noget nyt. Livet er kort og fuld af overraskelser, hav det sjovt og oplev eventyr.

Hvordan ser det ud?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

En månelampe er et lille bord med eller uden stole, der ligner et kæmpe stykke pizza. Der er to stearinlys i form af halvmåner placeret i hver ende. I midten er der et tredje lys, og der er skåle fyldt med glassten som blå terninger, ringe og stænger. De fyldte lamper skaber et stemningsfuldt lys, hvilket giver denne indretningsstil en blødhed.

Den virkelige appel af dette design er dog dets enkelhed. Det er ideelt til børneværelser, fordi de ikke behøver at foretage andre ændringer, efter at de har modtaget deres nye lampe.

Desuden var der ingen, der rigtig vidste, hvorfor folk valgte at bruge en voksbakke i stedet for en tærteform til at lægge deres kage på, dengang de først lavede kager. Det virkede bare for simpelt til at være værdifuldt og lækkert!

På trods af sin enkelhed hævdede nogle, at dette design hjalp dem gennem hårde tider. Folk sagde, at disse pizzaskiver kan hjælpe dig gennem hårde dage ved at minde dig om lykkelige minder eller følelser.

Kan du lave den?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Denne lampe er ret nem at lave ved hjælp af trærester og småting af udstyr eller materialer.

Det er også et ideelt projekt til at introducere unge mennesker (børn og teenagere) til fremstillingsverdenen.

Der er to typer af lamper: Den ene bruger en pære som lampeskærm, den anden kombinerer skyggen med et lille stearinlys indeni. Jeg vil lære dig, hvordan du bygger den anden type.

Dette skaber et justerbart spotlight, der kan flyttes, når det er nødvendigt, og så kan det gemmes væk, når det ikke er nødvendigt. Det fungerer godt til børneværelser, stuer og alle andre områder, hvor der er behov for at bruge en mere personlig form for belysning.

Lampen har eksisteret siden de gamle romere brugte spiralformede lamper lavet af ler. Den moderne version blev udviklet i begyndelsen af det 19. århundrede af forskere, der arbejdede på en Edison-fabrik. Disse moderne versioner har kun mindre forskelle i forhold til det oprindelige design.

Mange forskellige kulturer har deres egne navne for denne type lampe. Nogle kalder dem “månelampe” eller “tanita-lampe”. I Italien kaldes de “lumi d’argento” eller “luci di castelro”.

I sin bog Naturally Thin siger Dr. Michael Oskin, at den gennemsnitlige amerikaner bruger omkring 10 procent af sin dag på at sove. Vi bruger altså næsten halvdelen af vores liv på at sove. Hvorfor ikke udnytte denne tid og få mere søvn?

Hvorfor ikke mere søvn

Tips til brug af lampen

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Forslag til anvendelse:

Før du forlader dit barns værelse, skal du lægge det legetøj væk, der stadig er synligt, og sørge for, at barnets seng er redt. Det sidste, du ønsker, er at komme tilbage senere og opdage, at alt deres yndlingslegetøj ikke er på plads, eller at de har forvandlet hele området til et rod ved at smide ting rundt i rummet.

Lad dem også vide, at du elsker dem og ser dem som et individ i stedet for som et barn. Lad dem vide, at du altid vil være der for dem, uanset hvad de vælger at fortælle dig.

Det er vigtigt at etablere disse forbindelser, fordi børn, der føler sig elsket og forstået, har tendens til at reagere bedre på livets udfordringer som sorg, tab, smerte, kritik, misbrug og psykiske lidelser.

Lad dem vide, at selv om alting synes at falde ned eller være forkert, er der altid en grund til, at der sker ting, og at folk gør ting. Det er måske ikke klart i begyndelsen, men til sidst vil de forstå det.

Hold interaktioner med små børn enkle, medmindre de synes at nyde kompleksitet. Små børn kan virke meget modne og selvhjulpne, men stol ikke helt på dem, før de er 11 år gamle.

Tøv ikke med at stille spørgsmål! Selv hvis du synes, at en persons idé er underlig eller skør, skal du være opmærksom på, hvordan de forklarer noget, og noterer dig deres svar. Prøv derefter at stille spørgsmål for at lære mere om, hvad de tror på, og hvordan de griber problemer an.

Historien om månelampen

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Selv om lanterner har eksisteret i tusindvis af år, forbinder vi dem stadig med jul og påske. De gamle kinesere brugte papirlanterner til at fejre nytåret, og senere udviklede japanerne deres egen version af en lanternefest. Ud over at være en ceremoniel kunstform spillede lanternerne også en vigtig rolle i folkloren.

I Kina er de f.eks. forbundet med mytologi og overnaturlige forestillinger. Det er almindeligt, at når nogen ønsker at overbringe dårlige nyheder, siger de, at det er “som at skyde en flammende pil op i himlen”. Det, de i virkeligheden mener, er, at budskabet er meningsløst, og at der ikke er nogen undskyldning eller retfærdiggørelse for det, personen siger derefter.

Disse pile henviser til profetier om ting, der vil ske i fremtiden, f.eks. politiske forandringer eller krige. Folk smed gamle møbler og papirer væk, fordi de troede, at disse materialer havde åndelig værdi, når folk døde.

I dag bruger folk duftlys til at symbolisere sorgritualer som f.eks. at tænde vandhaner (skoldet vand hældt på lyset) og brænde salvie/cedar-røgelse. Disse hjælper med at fjerne enhver negativ energi fra rummet og får alle til at føle sig mere rolige.

Da børn i Japan elsker kulklumper, der brændes om natten, køber forældrene sutter til børnene (også kendt som “chubby pinde”). Disse ligner suttepinde, hvis du nogensinde har set billeder af nybagte mødre, der sutter på en flaske.

Kul blev også smidt væk af ældre generationer af lignende årsager. Gamle

Andre nyttige lamper

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Der findes mange forskellige designs af denne populære lampetype. Du kan finde færdige versioner, der koster mindre end 30 dollars, eller dyre håndlavede versioner til tusindvis af kroner.

I det følgende får du en oversigt over de forskellige typer hængelamper, der findes, sammen med fordele og omkostninger.

Flere idéer til nye designs

Lav flere forskellige lampedesignkoncepter, før du går videre til planlægningsfasen. Når du har nogle få koncepter, kan du begynde at tilføje dem til din honoraraftale for at øge din fortjeneste. Prøv at sætte en eller to op om natten i områder med lavt behov for belysning, f.eks. i tekøkkener eller morgenmadsbarer.

Sæt pengepriser på hver model, så du kan sælge dem, hvis de går hurtigt. Ved at gøre dette vil folk være meget villige til at betale dig beløb på mellem 5 og 50 dollars for et scenarie med opsætning om natten.

Prøv at have pærepakker sammen med prisangivelser, salgsbudskaber osv., så besøgende kan blive efter at have læst om dit brand og hvor godt det er. De fleste af disse detaljer kan nemt flyttes rundt på nettet, lånes eller købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookie -lov
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores websted. Ved at surfe på dette websted accepterer du vores brug af cookies.
AcceptMore info